banner home design 800x400

Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης: Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τα παιδικά τμήματα

Για εκείνους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις διαθέσιμες θέσεις φέτος, υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος

Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εγγραφών για τα παιδικά τμήματα για την αθλητική περίοδο 2024-2025. Όλες οι διαθέσιμες θέσεις καλύφθηκαν, γεγονός που αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των γονέων και των παιδιών προς τον Όμιλο. Οι αθλητικές δραστηριότητες του Ομίλου συγκεντρώνουν κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Ερμιονίδας, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τη ναυταθλητική κοινότητα της περιοχής.

Ο Όμιλος, με αφορμή την ολοκλήρωση της περιόδου εγγραφών, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι επέλεξαν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες, τονίζοντας πως η μεγάλη ανταπόκριση αποτελεί πηγή έμπνευσης και χαράς. Με αυτό το κλίμα ενθουσιασμού και ευγνωμοσύνης, ο Ναυταθλητικός Όμιλος δεσμεύεται να συνεχίσει την προσφορά υψηλού επιπέδου αθλητικών εμπειριών.

Για εκείνους που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις διαθέσιμες θέσεις φέτος, υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος, ώστε να ενημερωθούν σε περίπτωση που προκύψουν νέες διαθέσιμες θέσεις. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης θα κρατά τους ενδιαφερόμενους ενήμερους μέσω της υποβολής αιτήσεων είτε στον Όμιλο είτε ηλεκτρονικά μέσω email.

Παράλληλα, οι γονείς και τα παιδιά που επιθυμούν να παραμείνουν κοντά στις δραστηριότητες του Ομίλου, προσκαλούνται να συμμετέχουν στις ποικίλες δράσεις που θα διοργανωθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι εκδηλώσεις αυτές θα δώσουν την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν την εμπειρία του ναυταθλητισμού και να παραμείνουν ενεργά μέλη της κοινότητας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version