banner home design 800x400

Καλαμάτα: Ημέρα γνωριμίας του Αργοκτήματος Φοίφα

Δωρεάν ενημέρωση για όσα θα πραγματοποιηθούν στο αγρόκτημα αυτή την χρονιά

Το Αγρόκτημα Φοίφα προσκαλεί το κοινό σε μια ανοιχτή μέρα επικοινωνίας, ομορφιάς, συνεργασίας και μοιράσματος, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 από τις 11:00 π.μ. – 3:30 μ.μ., όπου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για όσα θα πραγματοποιηθούν στο αγρόκτημα αυτή την χρονιά.

Στην Ανοιχτή Μέρα του Αγροκτήματος οι συμμετέχοντες:

  • Θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν για τα πρωινά εκπαιδευτικά προγράμματα, οικοκεντρικής εκπαίδευσης που υλοποιούνται για σχολικές ομάδες (όλων των σχολικών βαθμίδων) και φορείς, με τον τίτλο “ο Πολιτισμός της Καλλιέργειας”.
  • Θα πάρουν μια γεύση από το τι είναι, μια μέρα στο Απογευματινό Σχολείο της Φύσης. Ένα Σχολείο του Δάσους για παιδιά (από 2 μέχρι 9 χρονών)
  • Θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία της Kundalini Yoga
  • Να γνωρίσουν, την παραδοσιακή τοξοβολία με την ευγενική υποστήριξη της Avalon team και τη διαδικασία δημιουργίας σλάβικης κούκλας-φυλαχτού και παραδοσιακών συμβολικών στολιδιών από την βόρεια και ανατολική Ευρώπη
  • Να ενημερωθούν για την “Ανοιχτή Κυριακή στο αγρόκτημα για όλη την οικογένεια” και τι περιλαμβάνει.
  • Να γραφτούν στις εκδρομές στο βουνό για όλη την οικογένεια, “Γνωρίζοντας το οικοσύστημα του Ταϋγέτου”, που θα προγραμματίζει μια φορά το μήνα το “Σχολείο στη Φύση”
  • Να ενημερωθούν για την δυνατότητα παρακολούθησης ανοιχτών σεμιναρίων περμακουλτούρας και αναγεννητικής καλλιέργειας για ενήλικες αλλά και για επαγγελματίες.

Υπεύθυνη σχεδιασμού και υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Σχολείου της Φύσης είναι η Μυρτώ Φοίφα.

fb: Re:Think – Αγρόκτημα Φυσικής Καλλιέργειας Φοίφα

*Είσοδος Ελεύθερη

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version