banner home design 800x400

Ερμιόνη: «Φοβήθηκα, κάθισα ακούνητος» κατέθεσε ο 12χρονος

Τι είπε στον Ανακριτή ο μαθητής της 1ης Γυμνασίου που δέχθηκε επίθεση με φαλτσέτα στο προαύλιο του σχολείου από δύο 17χρονους

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η επίθεση με φαλτσέτα που δέχτηκε ένας 12χρονος μαθητής από δύο 17χρονους συμμαθητές του στο σχολείο της Ερμιόνης. Ο 12χρονος, συνοδευόμενος από τη μητέρα του, βρέθηκε ενώπιον του αρμόδιου Ανακριτή λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης για να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο 12χρονος ανέφερε: «Δεν πρόλαβα να φύγω, γιατί με έπιασαν από τα χέρια… Φοβήθηκα και κάθισα ακούνητος για να μην κοπώ… Τα παιδιά αυτά δεν τα ήξερα ούτε μου είχαν μιλήσει ποτέ. Απλά με είδαν στο κυλικείο και με σταμάτησαν».

Το έκαναν και σε άλλους

Την ίδια στιγμή, δεύτερη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από άλλον ένα 12χρονο μαθητή, ο οποίος επίσης μαζί με τη μητέρα του πήγε την Τετάρτη (25/09) στο Αστυνομικό Τμήμα της Ερμιόνης και κατήγγειλε παρόμοια επίθεση από τους δύο ανήλικους φερόμενους ως δράστες.

Να σημειωθείν πως και τα δύο περιστατικά έγιναν την ώρα του διαλείμματος, εντός του σχολικού χώρου. Οι δύο 17χρονοι κατηγορούνται ότι σε προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ερμιόνης, απείλησαν φραστικά και στη συνέχεια με αιχμηρό αντικείμενο τον 12χρονο, του ξύρισαν το μουστάκι και του πήραν 2 ευρώ.

Η πλευρά των φερόμενων ως δραστών υποστηρίζει ότι όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι που το ονόμαζαν «κουρείο».

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο 17χρονοι περιλαμβάνουν απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς των δύο 17χρονων για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους, αλλά αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version