banner home design 800x400

Ερμιόνη: «Αν είχε αντιδράσει, δεν ξέρουμε τι θα του είχαν κόψει»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου ξεκαθαρίζει: «Δεν είναι πλάκα όταν παιδιά κυκλοφορούν με φαλτσέτα στο σχολείο»

«Το σχολείο δεν είναι ούτε κουρείο, ούτε κομμωτήριο. Δεν υπήρχε καμία συναίνεση σε αυτή την πράξη και δεν είναι πλάκα να κυκλοφορούν παιδιά με φαλτσέτα στο σχολείο», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Γεωργόπουλος του 12χρονου σε δηλώσεις έξω από τα Δικαστήρια Ναυπλίου, όπου και απολογούνται σήμερα οι δύο 17χρονοι που κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έναν 12χρονο μαθητή, χρησιμοποιώντας φαλτσέτα σε σχολείο στην Ερμιόνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις Αρχές, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, οι δράστες ξύρισαν το μουστάκι του ανήλικου θύματος και του αφαίρεσαν 2 ευρώ που είχε μαζί του. Η οικογένεια του 12χρονου, μέσω του δικηγόρου τους Γιώργου Γεωργόπουλου, ξεκαθαρίζει ότι το συμβάν δεν μπορεί να θεωρηθεί πλάκα, ενώ εκφράζονται σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια στα σχολεία.

Ο κ. Γεωργόπουλος δήλωσε έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου ότι δεν υπήρξε καμία συναίνεση από το παιδί και ότι το γεγονός πως ανήλικοι κυκλοφορούν με αιχμηρά αντικείμενα σε σχολικούς χώρους αποτελεί σοβαρή απειλή. «Αν είχε αντιδράσει, δεν ξέρουμε τι θα του είχαν κόψει», πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως το παιδί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ οι 17χρονοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά των δύο 17χρονων σήμερα έγινε και δεύτερη καταγγελία από άλλο παιδί.

Το νέο αυτό περιστατικό ενδοσχολικής βίας αναδεικνύει την ανάγκη αυξημένων μέτρων ασφαλείας στα σχολεία, για την προστασία των μαθητών από τέτοιου είδους επιθέσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version