banner home design 800x400

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Πώς να πληρώσετε τις κλήσεις της Τροχαίας

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες του για τις διαδικασίες που αφορούν τις οφειλές από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει τους πολίτες του για τις διαδικασίες που αφορούν τις οφειλές από παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Για την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους μέσω e-banking, είναι απαραίτητο να αναγράφουν στην αιτιολόγηση της πληρωμής τους τα παρακάτω στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • ΑΦΜ
  • Αριθμό κυκλοφορίας οχήματος

Η αναγραφή αυτών των στοιχείων θα βοηθήσει στη σωστή καταγραφή και ενημέρωση των πληρωμών, διασφαλίζοντας ότι οι οφειλές θα ενημερώνονται άμεσα.

Επιπλέον, οι πολίτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πληρωμές το τελευταίο διάστημα και δεν έχουν αναφέρει τα στοιχεία τους καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία. Μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 27513-60016 και να απευθυνθούν στην κα. Σπηλιώτη ή να επισκεφθούν την Ταμειακή Υπηρεσία που βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου. Η άμεση ενημέρωση είναι απαραίτητη για την ορθολογική καταγραφή των οφειλετών και την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version