banner home design 800x400

Τραγωδία στην Καστάνιτσα: Νεκρός αγρότης από ανατροπή τρακτέρ

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών, όταν το τρακτέρ του ανατράπηκε στην τοποθεσία «Σόλο», κοντά στο χωριό.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αγρότης από την Καστάνιτσα Αρκαδίας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη, αφήνοντας την τοπική κοινότητα σε σοκ και θλίψη. Το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών στην τοποθεσία «Σόλο», κοντά στο χωριό.

Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα και δεν μπόρεσε να σωθεί, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γείτονες.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με 6 άνδρες και 3 οχήματα προκειμένου ο χειριστής του γεωργικού ελκυστήρα να μεταφερθεί σε σημείο από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο Σωτήρης Στενιώτης, φίλος του εκλιπόντος, ανέβασε συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook, εκφράζοντας την απώλειά του: «Θρήνος για το χωριό μας την Καστάνιτσα, σκοτώθηκε ο πατριώτης και φίλος μας Θανάσης Σωτ. Αντωνίου όταν ανετράπη το τρακτέρ εχθές στην θέση ‘Σόλο’. Άδικα έφυγες, Θανάση, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό παράδεισο να έχεις, φίλε μου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version