banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σοκ στο Αίγιο: Πήγε να βιάσει την 11χρονη ανηψιά του – Την απείλησε με μαχαίρι

ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, την επισκέφθηκε για να ικανοποιήσει τις νοσηρές σεξουαλικές του επιθυμίες.
Βιασμοί Πελοπόννησος Αργολίδα

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένα 11χρονο κορίτσι, στο Αίγιο, όταν συγγενικό του πρόσωπο προσπάθησε να το βιάσει απειλώντας το με μαχαίρι, καθιστώντας το ακίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου όταν το κορίτσι βρισκόταν στο σπίτι του στην Παλαιοκολούρα Αιγίου, όταν ο 34χρονος θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, την επισκέφθηκε για να ικανοποιήσει τις νοσηρές σεξουαλικές του επιθυμίες.

Ο θείος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον της και να εξέφρασε την επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της επιτιθέμενος σωματικά και δείχνοντάς της το μαχαίρι που κρατούσε.

Το 11χρονο κορίτσι αντιστάθηκε και άρχισε να ουρλιάζει σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τον εφιάλτη που βίωνε και μια γειτόνισσα που την άκουσε έσπευσε στο σημείο για να δει τι συνέβαινε. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι οι εικόνες που είδε ήταν σοκαριστικές, ενώ ο 34χρονος άνδρας τράπηκε σε φυγή μετά τη «σωτήρια» παρέμβαση της γυναίκας.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και έσπευσε αμέσως στη σκηνή, αλλά παρά την ενδελεχή έρευνα, δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει και να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Ο 34χρονος κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού από την Υπηρεσία Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Το άτομο είναι «γνωστό» στις αστυνομικές αρχές για παραπτώματα, μεταξύ των οποίων και η απασχόλησή του σε υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την επομένη της απόπειρας βιασμού, ενώ καταζητείτο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή τραυματισμένος. Η υπόθεση κατατέθηκε από το αστυνομικό τμήμα Αιγιαλείας.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. μετά λέτε ότι η θανατική ποινή δε λειτουργεί αποτρεπτικά …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis