banner home design 800x400

Ερμιόνη: Ανήλικοι επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο σε συμμαθητή τους μέσα στο σχολείο

Οι ανήλικοι επιτέθηκαν στο θύμα, προκαλώντας του σωματική βλάβη και απειλώντας τον

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι χθες το βράδυ, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στην Ερμιόνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, καθώς σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, αφού επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο σε συνομήλικό τους στον προαύλιο χώρο σχολικού συγκροτήματος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της ίδιας ημέρας, όταν οι ανήλικοι επιτέθηκαν στο θύμα, προκαλώντας του σωματική βλάβη και απειλώντας τον, γεγονός που αναστάτωσε την τοπική κοινότητα και το σχολικό περιβάλλον.

Η αστυνομία, ανταποκρινόμενη άμεσα στο περιστατικό, προχώρησε στις συλλήψεις τόσο των ανηλίκων όσο και των γονέων τους. Οι γονείς κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας των ανήλικων παιδιών τους, κάτι που αποτελεί παράβαση του νόμου και έχει ως συνέπεια την ποινική τους δίωξη.

Το προανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, το οποίο ερευνά περαιτέρω τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές για να απολογηθούν.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΕΡΜΙΟΝΙΤΗΣ

    ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 2,3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version