home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Το συγκινητικό αντίο του Εύζωνα από το Κιβέρι – «Τιμή μου που το ζήσαμε μαζί»

Ο εύζωνας Γιώργος Τσιούλος αποχαιρετά τον συνάδελφό του, με τον οποίο υπηρέτησε μαζί ως «ταίρι» στην Προεδρική Φρουρά.
Εύζωνας Κιβέρι αποχαιρετισμός

Ο Γιώργος Τσιούλος, ο εύζωνας από το Κιβέρι Αργολίδας που συγκίνησε χιλιάδες Έλληνες με τα δάκρυά του κατά την τελευταία του υπηρεσία, αποχαιρέτησε την Προεδρική Φρουρά με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τρόπο. Το βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησής του, που ανήρτησε η αδερφή του στα social media, έγινε γρήγορα viral, προκαλώντας βαθιά συγκίνηση και αναδεικνύοντας την αφοσίωση και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την υπηρεσία των Εύζωνων.

Στο βίντεο, ο Τσιούλος φαίνεται να αποχαιρετά τον συνάδελφό του, με τον οποίο υπηρέτησε μαζί ως «ταίρι» στην Προεδρική Φρουρά. Η έντονη συναισθηματική στιγμή της αγκαλιάς τους συνοδεύτηκε από τα χειροκροτήματα των υπόλοιπων συναδέλφων τους. Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο συνάδελφος του Τσιούλου δήλωσε: «Τιμή μου που υπηρετήσαμε μαζί, τιμή μου που σε γνώρισα, τιμή μου που το ζήσαμε μαζί όλο αυτό… όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

@helenatsioulou

Απάντηση στον χρήστη @John Karmi ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 💙🧿 Σπυρος 💙 @basilhs.karavotas 💙 @John Karmi 💙 #euzones#evzones#tsioulos

♬ Παιδικό Όνειρο (Childhood Dream) – George Varsamakis & George Varsamakis Orchestra

Ο ίδιος ο Τσιούλος μοιράστηκε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Που να εξηγώ. Όποιος ξέρει, ξέρει. Σας ευχαριστώ για όλα», αφήνοντας ένα μήνυμα που αντικατοπτρίζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη και τα συναισθήματα που βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο 24χρονος εύζωνας, μιλώντας για την τελευταία του υπηρεσία, αποκάλυψε ότι εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της θητείας του. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες του, τις δύσκολες στιγμές, αλλά και την υποστήριξη που έλαβε από τους αγαπημένους του. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας τη σημασία της υπηρεσίας του στην Προεδρική Φρουρά.

@helenatsioulou

Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! 🩵 #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier.

♬ To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

Το βίντεο έχει προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, με χρήστες των social media να επαινούν τους Εύζωνες για την αφοσίωση, την τιμή και τα ιδανικά που πρεσβεύουν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis