banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Πελοπόννησος: Ζεστός καιρός με ηλιοφάνεια σήμερα Τρίτη 24/9

Σταθερές θερμοκρασίες γύρω από τα 30°C στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ενώ η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί.
Καιρός Πελοπόννησος ηλιοφάνεια ήλιος πρόγνωση καιρού

Στις 24 Σεπτεμβρίου, ο καιρός στην Πελοπόννησο θα παραμείνει ζεστός για την εποχή, με μέγιστες θερμοκρασίες γύρω στους 29-31°C σε πολλές περιοχές.

Η ηλιοφάνεια θα επικρατήσει, με μικρή πιθανότητα νεφώσεων στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς, με ταχύτητα έως 3-4 μποφόρ από νοτιοανατολικές κατευθύνσεις.

Ο καιρός ανά νομό

Αργολίδα

Ηλιοφάνεια και ευχάριστες θερμοκρασίες αναμένονται στο Ναύπλιο και τα περίχωρα, με την θερμοκρασία να φτάνει τους 30°C το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, έως 3 μποφόρ.

Αρκαδία

Στην Τρίπολη και τα ορεινά της Αρκαδίας, ο καιρός θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17°C το πρωί έως 28°C το μεσημέρι. Αναμένεται ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι.

Κορινθία

Η Κόρινθος θα βιώσει και αυτή υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 31°C κατά τις μεσημβρινές ώρες. Ο καιρός θα είναι αίθριος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μεσσηνία

Στην Καλαμάτα, οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 29°C με την υγρασία να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί έως 2 μποφόρ, και δεν προβλέπεται βροχή.

Λακωνία

Ο καιρός στη Σπάρτη θα είναι αίθριος με μέγιστη θερμοκρασία τους 30°C. Ασθενείς άνεμοι και καθαρός ουρανός θα συνοδεύουν τη μέρα, χωρίς πιθανότητα βροχής.

Σύνοψη

Με τη θερμοκρασία να κινείται σε υψηλά επίπεδα και την ηλιοφάνεια να επικρατεί, η Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα είναι μια ευχάριστη καλοκαιρινή μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.​

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis