banner home design 800x400

Ναύπλιο: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο για Nafplio Challenge και εκλογές ΠΑΣΟΚ

Σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου, η οποία θα γίνει δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS

Σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου, η οποία θα γίνει δια περιφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS, από τις 11:30 έως τις 13:30, με σκοπό τη λήψη αποφάσεων για δύο σημαντικά θέματα: την έγκριση της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης «Nafplio Challenge 2024» και την παραχώρηση του πρώην κοινοτικού καταστήματος Δρεπάνου για τη διεξαγωγή των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Το πρώτο θέμα αφορά την έγκριση της διεξαγωγής της αθλητικής διοργάνωσης «Nafplio Challenge 2024» και της σχετικής προκήρυξής της. Η διοργάνωση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2024, στο Τολό και στο Ναύπλιο.

Το δεύτερο θέμα αφορά την έγκριση της παραχώρησης του πρώην κοινοτικού καταστήματος Δρεπάνου για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Το ζήτημα αυτό κατατέθηκε συμπληρωματικά λόγω της χρονικής εγγύτητας της διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που καθιστά απαραίτητη την άμεση λήψη απόφασης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version