banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Εξαφανίστηκαν μαζί με το μωρό ο Παλαιοχριστιανός της Κορινθίας και η σύζυγός του

Ο πατέρας φέρεται να εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, να αρπάζει το μωρό και να φεύγουν με ταξί παρά την απαγόρευση – Τι λέει ο ίδιος για το συμβάν.
Παλαιοχριστιανός

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» που έμενε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, προκαλώντας την επέμβαση των Αρχών, φέρεται να εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου γύρω στη 13:45 και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άρπαξε το νεογέννητο μωρό και την μητέρα του παιδιού Σεβαστή και έφυγαν με ταξί. Ο ίδιος από την πλευρά του αρνείται πως είναι πρωταγωνιστής οποιουδήποτε επεισοδίου.

Σημειώνεται ότι με παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού απαγορεύτηκε στην οικογένεια να πάρει το νεογέννητο δεν μπορεί καθώς το περιβάλλον διαβίωσης τους δεν κρίθηκε κατάλληλο.

Αρχικά η Σεβαστή αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, χωρίς κανέναν προγεννητικό έλεγχο, αλλά κατά τη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν η γυναίκα, και το νεογέννητο παιδί.

«Δεν πήρα το μωρό», λέει ο πατέρας

«Δεν είμαι πρωταγωνιστής κανενός επεισοδίου» τόνισε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας στο Mega. Ερωτώμενος εάν πήρε το παιδί από το νοσοκομείο πάρα την εισαγγελική εντολή, τόνισε ότι δεν έχει πάρει στα χέρια του κάποια εισαγγελική εντολή κι ότι δεν πήρε κανένα μωρό.

Η γυναίκα μου κρατούσε το παιδί και δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα πέντε ώρες. Βγήκε από τον θάλαμο των νεογνών με το παιδί, γιατί εκεί δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα και την ακολουθούσαν κάποιοι σεκιούριτι και εκεί δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Απ΄όσο καταλαβαίνω διέφυγε, ισχυρίστηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, άμεσα σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του νεογέννητου παιδιού και του 45χρονου ενώ έχει δοθεί σήμα στην Αττική και την Κορινθία για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis