banner home design 800x400

Σχολικοί αγώνες μπάσκετ 3×3 στο Άργος

Μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν σε τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουν η ΕΟΚ και ο Δήμος Άργους – Μυκηνών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σχολικοί αγώνες μπάσκετ 3×3 στο Άργος

Με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) προωθεί τη σωματική άσκηση και την ευγενή άμιλλα, διοργανώνοντας τουρνουά μπάσκετ 3×3 για μαθητές και μαθήτριες απ’ όλη τη χώρα. Τα τουρνουά θα διεξαχθούν σε διάφορες πόλεις, με το Άργος να ξεχωρίζει ως μία από τις πόλεις που επιλέχθηκαν για δεύτερη φορά, σε διάστημα λίγων μηνών, για να φιλοξενήσει αυτή τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Άργους, μαθητές της 5ης και 6ης Δημοτικού, καθώς και μαθητές από όλες τις τάξεις των Γυμνασίων του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα αγωνιστούν σε αγώνες μπάσκετ 3×3. Την πρώτη ημέρα, οι αγώνες θα αφορούν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα παίξουν οι μαθητές των γυμνασίων. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν εντός του σχολικού ωραρίου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να συνδυάσουν τη διασκέδαση με την αθλητική δραστηριότητα.

Ο κάθε σχολικός φορέας θα δημιουργήσει τις δικές του ομάδες, με τη δυνατότητα να συμμετέχουν ακόμα και μεικτές ομάδες, προωθώντας έτσι την ισότητα και τη συνεργασία μεταξύ των παιδιών. Η δράση αυτή τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, σε συνεργασία με το Δήμο Άργους – Μυκηνών, και στοχεύει στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για την καλλιέργεια των αθλητικών αξιών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version