home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ευρωπαίοι και Έλληνες εισαγγελείς ερευνούν για Λιμάνι και ΔΕΥΑΝ

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού Ναυπλίου, Κώστας Καράπαυλος, σχετικά με την εκβάθυνση του λιμανιού στο Ναύπλιο
Τί κάνουν οι πέτρες στο λιμάνι του Ναυπλίου;

Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού Ναυπλίου, Κώστας Καράπαυλος, σχετικά με την εκβάθυνση του λιμανιού στο Ναύπλιο, ένα έργο που είχε υποσχεθεί πολλά αλλά απέτυχε να αποδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο φάκελος του έργου, ο οποίος περιλαμβάνει την εκβάθυνση του λιμανιού και την ενίσχυση των κρηπιδωμάτων, βρίσκεται πλέον στα χέρια του Ευρωπαίου Εισαγγελέα. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτήθηκε με εκατομμύρια ευρώ, δεν έχει υλοποιηθεί όπως προβλεπόταν, αφήνοντας το λιμάνι χωρίς την απαραίτητη υποδομή για την προσέγγιση πλοίων.

Ακόμα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Καράπαυλος αναφέρθηκε στον φάκελο με τα τρία εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν από τη ΔΕΥΑΝ για υλικά που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν επί τόπου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποδείξεις για την αγορά τους. Αυτός ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα στην Αθήνα, με την ελπίδα ότι θα ρίξει φως σε τυχόν ατασθαλίες.

Ο Κώστας Καράπαυλος, ζητάει ανοιχτά τη διερεύνηση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι είναι εύλογο να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εργολαβικών εταιρειών προκειμένου να παρακολουθηθεί η πορεία του χρήματος.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Σωστός

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis