banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Δυναμική εμφάνιση του Φείδωνα σε τουρνουά προετοιμασίας για τη Β΄ Εθνική Γυναικών

Ισοπαλία με Νέες Ατρομήτου, Νίκη επί του ΠΑΣ Αθηνών
feidonas gynaikes

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα του Φείδωνα, ενόψει του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, το οποίο ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου 2024. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Φείδων συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Οδυσσέας Μοσχάτου στο ΔΑΚ Μοσχάτου, αντιμετωπίζοντας δύο δυνατούς αντιπάλους σε δύο αγώνες διάρκειας 45 λεπτών.

Στον πρώτο αγώνα, ο Φείδων έφερε ισοπαλία 2-2 με τις Νέες Ατρομήτου, ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία. Τα τέρματα για την ομάδα του Φείδωνα σημείωσαν η Μυρτώ Κολέμπα και η Σπυριδούλα Σαμπάνη, δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να ανταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

feidonas gynaikes 2
ΦΩΤΟ: Φείδων

Στον δεύτερο αγώνα, ο Φείδων επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Αθηνών, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Η Ιωάννα Γκότση ήταν η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ, δείχνοντας εξαιρετική φόρμα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

feidonas gynaikes 1
ΦΩΤΟ: Φείδων

Ο προπονητής του Φείδωνα, Δημήτρης Τότσικας, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, εκτός από την τραυματία Μαρία Δημητρίου. Μετά το τέλος του τουρνουά, ο προπονητής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών του και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς η ομάδα φαίνεται έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Φείδωνα περιλάμβανε τις: Κοντίλη, Κουκουμάνου, Παπανικολοπούλου, Γκότση, Αρέστη, Μούγιου, Συρμή, Κεχαγιά, Κολέμπα, Τριανταφύλου, Σαμπάνη, Βαλκάνη, Χύκα, Σταύρου, Κωτσιοπούλου, Κυριακίδου και τη δωδεκάχρονη Ματράγκου, που αποτελεί το νέο αστέρι της ομάδας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν περίπου 1.000 φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και αρκετοί προπονητές, ενώ παρόντες ήταν και σημαντικοί παράγοντες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Ξεχώρισε η παρουσία του προέδρου της Επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτη Καρρά, του προέδρου του Φείδωνα, κ. Γιάννη Αποστολόπουλου, της αντιπροέδρου κας Αλεξάνδρας Κόλλια-Κουκουμάνου και της Γ.Γ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικών, κας Έλενας Παπαϊωάννου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis