banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Επίδαυρος: 58χρονη πίσω από απάτη με πρόσχημα χειρουργικής επέμβασης

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης – Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την υπεύθυνη, ενώ αναζητείται ο συνεργός που επικοινώνησε με τη γιαγιά.

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, άγνωστος άνδρας προσποιούμενος τον γιατρό επικοινώνησε με ηλικιωμένη ημεδαπή, ισχυριζόμενος ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση. Με αυτό το πρόσχημα, κατάφερε να την πείσει να παραδώσει χρηματικό ποσό σε άγνωστη γυναίκα.

Μετά από ενδελεχή έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Επιδαύρου, αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα που παρέλαβε το χρηματικό ποσό ήταν 58χρονη αλλοδαπή. Η δράστιδα εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε τοπική κοινότητα του δήμου Επιδαύρου και συνελήφθη.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 58χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία πιθανώς χρησιμοποιήθηκαν για την τέλεση της απάτης.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis