banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ανήλικοι τσαντάκηδες πιάστηκαν στην Κόρινθο

Αστυνομική επιχείρηση οδήγησε στη σύλληψη δύο ανηλίκων και ενός 52χρονου για παραμέληση εποπτείας, με κατάσχεση μοτοσικλέτας.
Τσαντάκιας και διαρρήκτης στο Ναύπλιο

Σε μια αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην Κόρινθο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται για την κλοπή τσάντας από αλλοδαπό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν την παρέμβαση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή τους.

Η τσάντα που αφαιρέθηκε περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα του θύματος, με μέρος των κλοπιμαίων να εντοπίζεται και να επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη. Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ο 52χρονος πατέρας ενός εκ των ανηλίκων, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας του παιδιού του.

Επιπρόσθετα, οι αρχές κατέσχεσαν και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής από τους ανήλικους κατά τη διάρκεια της κλοπής. Η προανάκριση για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis