banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Συγκινήθηκε και ο Μητσοτάκης με τα δάκρυα του Εύζωνα από το Κιβέρι

Η φωτογραφία του Εύζωνα που έγινε viral στα social media συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους. Τα δάκρυα του Γιώργου Τσιούλου στην τελευταία του σκοπιά και η θερμή υποδοχή από τον πρωθυπουργό.
Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα από την Αργολίδα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία

Ο Εύζωνας Γιώργος Τσιούλος από το Κιβέρι Αργολίδας συγκίνησε το πανελλήνιο όταν απαθανατίστηκε να δακρύζει στην τελευταία του υπηρεσία, μια στιγμή που έγινε viral στα social media. Η εικόνα του να φορά την παραδοσιακή στολή της προεδρικής φρουράς και να δείχνει συγκίνηση για το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου της θητείας του, διαμοιράστηκε εκατοντάδες φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας κύματα περηφάνειας και συναισθημάτων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον υποδέχτηκε στο γραφείο του, εκφράζοντας τη συγκίνησή του μέσα από ανάρτηση στο Instagram. «Τα δάκρυα του Γιώργου για την τελευταία του σκοπιά ως Εύζωνας, μας συγκίνησαν και μας γέμισαν περηφάνια! Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το μήνυμα με τη φωτογραφία που κατέκτησε τα social media.

Ο Γιώργος Τσιούλος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό», περιέγραψε την ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, εξηγώντας ότι τα δάκρυά του ήταν αποτέλεσμα της αγάπης και της υπερηφάνειας που νιώθει για τη θητεία του ως Εύζωνας. Ο ίδιος δήλωσε: «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν τιμήσει τόσοι πριν από εμένα».

Η παρουσία της οικογένειάς του και των φίλων του στην τελευταία του υπηρεσία προσέθεσε ακόμα περισσότερο συναίσθημα σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή για τον 24χρονο, ο οποίος πλέον αποχαιρετά το τιμητικό σώμα της προεδρικής φρουράς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis