banner home design 800x400

Πώς το φλερτ Καμπόσου με τη Λατινοπούλου κατέληξε σε γάμο

Στο κόμμα της Λατινοπούλου προσχώρησε ο Δημήτρης Καμπόσος με μεταγραφή από τη ΝΔ

Οι διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία προς τα δεξιά εντείνονται, καθώς ολοένα και περισσότερα στελέχη του πατριωτικού χώρου αναζητούν νέα πολιτικά καταφύγια. Ο πρώην Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος που πριν λίγες μέρες αιτήθηκε τη διαγραφή του από τη ΝΔ, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη «Φωνή Λογικής», το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προετοιμάζεται για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Με μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε την υποστήριξή του προς το κόμμα της Λατινοπούλου, τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα στον πατριωτικό χώρο. «Έφτασε η ώρα! Όλοι μαζί τώρα γιατί μας έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Όχι στο διχασμό του πατριωτικού χώρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί δημόσιο σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, με το οποίο εκθείαζε τον πρώην δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, φλερτάροντας έντονα πολιτικά μαζί του.

Μετά την παραίτησή του ουσιαστικά από τη ΝΔ, ο Δημήτρης Καμπόσος παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στον Μελιγαλά, κατά την οποία κράτησε το στεφάνι της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ο Καμπόσος, με την πολυετή παρουσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αναμένεται να προσδώσει εμπειρία στο αναδυόμενο κόμμα, ενώ η Λατινοπούλου συνεχίζει την προσπάθειά της να προσελκύσει επιφανείς προσωπικότητες από τον χώρο της Δεξιάς. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία φαίνεται πως συνεχίζει να χάνει έδαφος στη δεξιά της πτέρυγα, καθώς αρκετοί ψηφοφόροι και στελέχη της αναζητούν εναλλακτικές λύσεις με σαφέστερο πατριωτικό προσανατολισμό.

Η δήλωση του Καμπόσου έκλεισε με ένα κάλεσμα προς τους νέους: «Ας αφήσουμε τη διχόνοια και ας κινηθούμε ενωμένοι για να συναντήσουμε τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βλέπουν ότι αυτό που μας αναγκάζουν να ζήσουμε δεν είναι το σωστό και δεν πάει άλλο πια».

Το πολιτικό τοπίο προμηνύει αλλαγές, ίσως και εκπλήξεις, καθώς τα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ φιλοδοξούν να κεφαλαιοποιήσουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια του πιο συντηρητικού μπλοκ ψηφοφόρων που πηγάζει από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version