home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Πόρτο Χέλι: Φωτιά, χειροπέδες και βαρύ πρόστιμο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου συνέλαβε μια γυναίκα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για πρόκληση πυρκαγιάς σε δασική περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας
Εμπρησμός εμπρηστής φωτιά σπίρτο

Προχθές, 19 Σεπτεμβρίου, συνελήφθη από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου μια αλλοδαπή γυναίκα, κατηγορούμενη για πρόκληση πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην τοποθεσία «Λυκοφωλιά» Πορτοχελίου, στον Δήμο Ερμιονίδας. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δασών και την πρόληψη πυρκαγιών.

Η φωτιά που προκλήθηκε από την κατηγορούμενη έθεσε σε κίνδυνο τη δασική περιοχή, με τις αρχές να επεμβαίνουν άμεσα για την κατάσβεση της. Η αλλοδαπή γυναίκα οδηγήθηκε στις αρχές, ενώ της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.557,80€, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να υπογραμμίσει τη σημασία της αυστηρής τήρησης των κανονισμών για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, ειδικά κατά την αντιπυρική περίοδο, όπου οι κίνδυνοι είναι αυξημένοι.

Σχόλια

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis