banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ομπρέλες και χαμόγελα στα σοκάκια του Ναυπλίου

Οι τουρίστες απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην πόλη παρά τη βροχή (Εικόνες)
Ναύπλιο τουρίστες βροχή

Παρά τον άστατο καιρό το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, οι τουρίστες στο Ναύπλιο δεν πτοήθηκαν. Με ομπρέλες στα χέρια και χαμόγελα στα πρόσωπά τους, περιηγήθηκαν στα γραφικά σοκάκια της ιστορικής πόλης, απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργούσε η βροχή.

Οι δρόμοι του Ναυπλίου, με τα χαρακτηριστικά κτίρια και τα παραδοσιακά καφέ, γέμισαν από επισκέπτες που, παρά τις καιρικές συνθήκες, συνέχισαν να εξερευνούν την πόλη. Οι πολύχρωμες ομπρέλες τους πρόσθεσαν μια νότα ζωντάνιας στο γκρίζο τοπίο, ενώ οι σταγόνες της βροχής αντανακλούσαν στα βρεγμένα πεζοδρόμια, δημιουργώντας μια μαγευτική εικόνα.

Η βροχή δεν αποθάρρυνε καθόλου τους τουρίστες της πόλης προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε όσους επέλεξαν να την επισκεφθούν αυτή την ημέρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι χθεσινές εικόνες που κατέγραψε με τον φακό του ο Δημήτρης Μπέκας από την παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Ναύπλιο τουρίστες βροχή
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο τουρίστες βροχή
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο τουρίστες βροχή
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Νικολαράκος Δικαίος

    Το Ναύπλιο είναι μία μαγική πόλη. Όσο την επισκέπτεσαι τόσο πολύ την αγαπάς. Έχω ένα εξοχικό σπίτι σε χωριό σε κοντινή απόσταση από την πόλη την Ναυπλίου.Κάθε φορά που πάω στο εξοχικό,νιώθω την ανάγκη να επισκέπτομαι το Ναύπλιο σχεδόν καθημερινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis