banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ινκόνιτο στο Ναύπλιο η πανάκριβη θαλαμηγός του Σεΐχη

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός του Σεΐχη Μανσούρ στην Αργολίδα – Ένα από τα μεγαλύτερα τέτοια σκάφη στον κόσμο αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων λιρών
a+ nafplio

Η θαλαμηγός «A+» του Σεΐχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι και αναπληρωτή πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Ινκόνιτο, χωρίς να δίνει στίγμα για το πού βρίσκεται αλλά και το ποιους VIP μεταφέρει, το πολυτελές mega yacht έχει επιλέξει την Αργολική πρωτεύουσα για να αγκυροβολήσει.

Άγνωστο παραμένει αν στο Ναύπλιο ή κάπου κοντά στην πόλη, βρίσκεται ο ίδιος ο Σεΐχης ή μέλη της οικογένειάς του.

a+ nafplio (2)

Απαράμιλλη πολυτέλεια

Το σκάφος, πρώην γνωστό ως «Topaz», αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια δημιουργήματα στον κόσμο, με μήκος 147 μέτρα και η αξία που ξεπερνά τις 400 εκατομμύρια λίρες.

Η θαλαμηγός, που πλέει στα καταγάλανα νερά του Αργολικού Κόλπου, μπορεί να φιλοξενήσει έως 62 επιβάτες και έχει πλήρωμα 79 ατόμων, διασφαλίζοντας πολυτελείς υπηρεσίες. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου είναι έργο του διάσημου Tim Heywood, και παρά το εντυπωσιακό μέγεθός της, η «A+» μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 19,5 κόμβους.

Επιβλητική αλλά… «αόρατη»

Η παρουσία του συγκεκριμένου σκάφους στην περιοχή του Ναυπλίου δεν περνά απαρατήρητη. Οι ντόπιοι και οι επισκέπτες παρακολουθούν με θαυμασμό την επιβλητική θαλαμηγό, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα σκάφη που πλέουν στις θάλασσες του πλανήτη, αν και ελάχιστοι από αυτούς γνωρίζουν σε ποιον ανήκει.

Όποιος επιχειρήσει να εντοπίσει την τωρινή θέση του πλοίου μέσω του Marine Traffic ή κάποιας παρόμοιας εφαρμογής, θα… πέσει σε ύφαλο.

Όπως και να ‘χει, η εντυπωσιακή παρουσία της στον Αργολικό Κόλπο δεν μπορεί παρά να προσελκύσει τα βλέμματα όσων την αντικρίζουν.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Γρηγορια Νακου

    Τι ινκονινιτο ρε βόδια????

  2. Κυριάκος

    Τι αυτές τις μέρες;Και τέλος Αυγούστου,εκεί ήταν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis