banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

60 χλμ κολύμβησης για την ελπίδα και τη ζωή – Από το Λεωνίδιο στο Ναύπλιο

Στο πλαίσιο της δράσης «Κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ», ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει 60 χιλιόμετρα, ξεκινώντας από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και καταλήγοντας στο λιμάνι του Ναυπλίου

Το εγχείρημα «Κολυμπώντας και ΕΛΠί-ΖωΝΤΑΣ» είναι μια εξαιρετική προσπάθεια που συνδυάζει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά, ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο». Το φιλόδοξο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτού του εγχειρήματος, ο αθλητής Σταύρος Σμυρλής θα κολυμπήσει 60 χιλιόμετρα, ξεκινώντας από το Λεωνίδιο Αρκαδίας και καταλήγοντας στο λιμάνι του Ναυπλίου, με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορες παραθαλάσσιες τοποθεσίες, όπως το Κιβέρι, το Ξηροπήγαδο, το Άστρος, ο Τυρός, οι Μύλοι και άλλες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία του αθλητή και τις εξελίξεις μέσω της σελίδας της δράσης στα κοινωνικά δίκτυα. Ο τερματισμός της προσπάθειας και η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθούν στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 10 το πρωί.

kolympontas kai elpizontas

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis