banner home design 800x400

Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 55χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία στο Άργος

Η συνομιλία στο Facebook τον έστειλε στον εισαγγελία

Το Σάββατο θα απολογηθεί ο 55χρονος που κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στο Άργος μετά από αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.

Στον υπολογιστή του 55χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών που έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 15.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα στο Ναύπλιο για να απολογηθεί και πήρε προθεσμία μέχρι το Σάββατο για να μελετηθεί ο φάκελος του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου, Ευάγγελο Τζερεμέ, ο 55χρονος στο πλαίσιο συνομιλίας που είχε στο Facebook, με άτομο που του παρουσιάστηκε ως γυναίκα, ανταλλάχτηκαν φωτογραφίες, οι οποίες στάλθηκαν από εκείνη χωρίς να της ζητηθούν και μέσα στο πλήθος των φωτογραφιών, κάποιες απεικόνιζαν τις συγκεκριμένες ανήλικες κοπέλες τις οποίες ούτε γνώριζε, ούτε είχαν ζητηθεί από τον ίδιο, και απλά αποθηκεύτηκαν μέσα στον υπολογιστή του.

Ο δικηγόρος του 55χρονου θεωρεί ότι η πραγματική διάσταση του γεγονότος είναι αυτή, δεν υπάρχει ουσιαστική εμπλοκή και αναμένουν με τον εντολέα του τα αποτελέσματα της δικαιοσύνης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version