banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Στο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2024 η Ε. Χατζηνικολάου

Η Επόμενη ημέρα στα Μεγάλα Έργα στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών
Χ. Σταικούρας - Έλενα Χατζηνικολάου

Στο «7ο Συνέδριο Υποδομών – Μεταφορών ITC 2024 – Η Επόμενη ημέρα στα Μεγάλα Έργα» παραβρέθηκε η Πολιτικός Μηχανικός Έλενα Χατζηνικολάου, (υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Αργολίδα με τον Δ. Πτωχό), στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χ. Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Γ. Στασινός, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΡΝΑ Χ. Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Intrakat – ΑΚΤΩΡ Αναστάσιος Αρανίτης, ο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου AVAX Κ. Μιτζάλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΜΕΤΚΑ Ν. Μπενρουμπής.

Αξιοσημείωτη στο συνέδριο ήταν η τοποθέτηση του Χ. Σταϊκούρα, ότι «είμαστε έτοιμοι φέτος να χτίσουμε την επόμενη μέρα μιας νέας γενιάς έργων, με πρότυπες προτάσεις, αλλά καλύτερα σχεδιασμένες από την πολιτεία, και με παραχωρήσεις, ένα μοντέλο που έχει πετύχει στη χώρα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στασινός αναφέρθηκε σε σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο. Όσον αφορά την έλλειψη επιστημονικού προσωπικού, τόνισε ότι η αγορά δε βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση όσο σε σχέση με τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε τεχνικό προσωπικό, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις αμείβεται καλύτερα από τους μηχανικούς, γεγονός που δημιουργεί μία στρέβλωση, που απαιτεί λύση από τα αρμόδια υπουργεία, όπως είπε.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis