banner home design 800x400

Ολοκληρώθηκε η μαρίνα της Μονεμβασίας

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας με τον Αντιδήμαρχο Μονεμβασίας με κύριο θέμα την αξιοποίηση της μαρίνας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ολοκληρώθηκε η μαρίνα της Μονεμβασίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη με τον Αντιδήμαρχο Μονεμβασίας Σταύρο Χριστάκο, τον ειδικό συνεργάτη του Δημάρχου Μονεμβασίας Γιώργο Μπουτέρη και τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας της ΠΕ Λακωνίας Άγγελο Πλειώτα, με κύριο θέμα την αξιοποίηση της μαρίνας Μονεμβασίας.

Μετά από την ολοκλήρωση του έργου της μαρίνας, προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ, πόρων που διέθεσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συζητήθηκαν περαιτέρω προτάσεις αξιοποίησης και επέκτασης της μαρίνας, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής υποδομής και της τοπικής ανάπτυξης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας δήλωσε σχετικά:

« Η ολοκλήρωση του έργου της μαρίνας Μονεμβασίας αποτελεί σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της περιοχής, προσελκύοντας τουρισμό υψηλών προδιαγραφών και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Οι προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη της μαρίνας Μονεμβασίας θα συμβάλλουν θετικά στην οικονομία της περιοχής. Στη σημερινή συνάντηση συζητήσαμε προτάσεις αξιοποίησης και ενδεχόμενης επέκτασης της μαρίνας, με σκοπό να αποτελέσει όχι μόνο ένα σημείο αναφοράς για την περιοχή αλλά και έναν σύγχρονο και πλήρως λειτουργικό χώρο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των επισκεπτών όσο και των ντόπιων επαγγελματιών. Η συνεργασία μας με τον Δήμο Μονεμβασίας και το Λιμενικό Ταμείο, θα συνεχιστεί προκειμένου να αξιοποιηθεί η σημαντική αυτή υποδομή για τον τόπο».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version