banner home design 800x400

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό

Ο κ. Νικολακόπουλος συζήτησε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, την παραβατικότητα κοινωνικών ομάδων στην περιοχή

Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό επισκέφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ναυπλίου, ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο 50χρονος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, συζήτησε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων ζητήματα που αφορούν την παραβατικότητα κοινωνικών ομάδων στην περιοχή. Παράλληλα, ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε θέματα εκσυγχρονισμού των καταστημάτων κράτησης ενώ έδειξε εντυπωσιασμένος από την σχετικά χαμηλής έντασης εγκληματικότητα της περιοχής και εξέφρασε την ελπίδα για ακόμα ισχυρότερη αίσθηση ασφαλείας του πολίτη και ειδικά σε τουριστικές περιοχές όπως ο Δήμος Ναυπλιέων, όπου πέρα από τους ντόπιους και οι επισκέπτες θα πρέπει να διακατέχονται από αίσθημα ασφάλειας.

ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων
ΦΩΤΟ: Δήμος Ναυπλιέων

Τον υφυπουργό συνόδευαν, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός, ο Διευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας, ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπερής καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version