banner home design 800x400

Φωτιά σε ψητοπωλείο στο Άργος: Στιγμές αγωνίας στην οδό Κορίνθου (Video, Φωτογραφίες)

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε καμινάδα στην οδό Κορίνθου – Εντυπωσιακές φωτογραφίες από την επιχείρηση κατάσβεσης

Αναστάτωση δημιουργήθηκε στο Άργος, από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε ψητοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου στο Άργος. Οι φλόγες, που εκδηλώθηκαν στην καμινάδα του καταστήματος, δημιούργησαν στιγμές έντασης και ανησυχίας στην περιοχή, ενώ πυκνοί καπνοί κάλυψαν το κτήριο και τη γύρω γειτονιά.

Το χρονικό του συμβάντος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 7 το απόγευμα, σκορπίζοντας καπνούς και φλόγες στην ταράτσα του κτηρίου. Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το anagnostis.org αποτυπώνουν με δραματικό τρόπο την έκταση της πυρκαγιάς και τον καπνό που είχε σκεπάσει την περιοχή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις από το Άργος, οι οποίες ξεκίνησαν μια τιτάνια μάχη με τις φλόγες.

Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε στον αποκλεισμό της οδού Κορίνθου, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο anagnostis.org είναι ενδεικτικές της έντασης της κατάστασης και της επιχείρησης κατάσβεσης. Σε μία από τις εικόνες, φαίνεται το πλήρωμα της πυροσβεστικής να ρίχνει νερό στην ταράτσα του κτηρίου, προσπαθώντας να ελέγξει την εστία της φωτιάς στην καμινάδα.

Οι ζημιές και τα αίτια

Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές στην καμινάδα του ψητοπωλείου. Ωστόσο, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς οι υπάλληλοι του καταστήματος και οι πελάτες δεν κινδύνεψαν.

Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. οχι και τιτανια μαχη ρε φιλε για ενα μπουρι που πηρε φωτια.σοβαρεψου λιγο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version