banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αρχές Οκτωβρίου ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορωδιών στην Καλαμάτα

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί 31 χορωδίες από 17 χώρες και πάνω από 850 χορωδούς
Αφίσα 5ου Διαγωνισμού Χορωδιών Καλαμάτα

Ο Δήμος Καλαμάτας, η Κ.Ε. Φάρις και η Interkultur καλωσορίζουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τη μεγάλη γιορτή των χορωδιών για πέμπτη φορά.

Ο 5ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας θα υποδεχθεί 31 χορωδίες από 17 χώρες και πάνω από 850 χορωδούς που θα γεμίσουν την πόλη με μουσική.

Από την Πέμπτη 10 έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, τα Κονσέρτα Φιλίας στην Κεντρική Πλατεία, οι Διαγωνισμοί στο Μέγαρο Χορού και στην Εκκλησία των Ταξιαρχών, το Κονσέρτο Gala, ο Διαγωνισμός του Μεγάλου Βραβείου, οι δράσεις στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το εορταστικό κονσέρτο στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης και η εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης, η παρέλαση των Χορωδιών και η μαγική βραδιά της Τελετής Λήξης θα καταστήσουν την Καλαμάτα ένα διεθνές κέντρο Χορωδιακής Μουσικής.

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια.  

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα συμμετοχής εθελοντών έχει ενεργοποιηθεί στη σελίδα του Δήμου Καλαμάτας. Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν εθελοντές, μπορούν να συμπληρώσουν το σχετικό ηλεκτρονικό έντυπο μέχρι και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1sl1FAO6m9PWmemZRSUYx9AqoPDflXf_xffTSM4hnR9U/edit

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis