banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Συνεδριάζει με 17 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους

Η τακτική, δια ζωζης, συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00
Δημοτικό Συμβούλιο Άργους - Μυκηνών

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος σας προσκαλεί να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00, σε τακτική, δια ζωζης, συνεδρίαση του Σώματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει, για να συσκεφθούμε και αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2024 – εισηγητής ο κ. Γ. Κωτσονάρος.

2. Λήψη απόφασης συμμετοχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών Περιφέρειας Πελοποννήσου (περιορισμένης ευθύνης) στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «Απόλλων» – εισηγητής ο κ. Χ. Σελλής.

3. Περί καταργήσεως ή μη κενωθέντος περιπτέρου στην συμβολή των οδών Φείδωνος και Εμμανουήλ Ρούσου στην Δημοτική Κοινότητα Άργους – εισηγητής ο κ. Φ. Κολεβέντης.

4. Κοπή δέντρου (Λεύκας) στο δρόμο προς Μπελμπέίκα στην Δημοτική Κοινότητα Κεφαλαρίου – εισηγητής ο κ. Γ. Αλεξανδρόπουλος.

5. Επί του υπ’ αριθ. 12265/1-8-2024 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών σχετικά με τοποθέτηση εξοπλισμού οδών – κοινοχρήστων χώρων – εισηγητής ο κ. Κ. Αδρακτάς.

6. Περί δωρεάν παραχώρησης της χρήσης του χώρου ο οποίος ευρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Άργους – Νέας Κιου, συνολικής εκτάσεως 10 στρεμμάτων στην ΑΡΓΩ Α.Ε. – εισηγητής ο κ. Χ. Πούλος.

7. Προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης – εισηγητής ο κ. Π. Μπουλούλος.

8. Έγκριση των οριστικών πινάκων κατάταξης αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής βρεφών και νηπίων, για τα τμήματα προσχολικής αγωγής του Δήμου Άργους –Μυκηνών, βάσει μοριοδότησης για το σχολικό έτος 2024-2025 – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση εγγραφής βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς, Βρεφικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2024-2025 – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση εγγραφής παιδιών μέσω του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος με τίτλο «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, περιόδου 2024-2025 στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το έτος 2024-2025 – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

11. Περί αποδοχής προτεινόμενου από την οικογένεια συνοδού παράλληλης στήριξης, σε ξαναεγγραφόμενο το σχολικό έτος 2024-2025 προ-νήπιο, στον 4ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

12. Περί μερικής τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

13. Κριτήρια επιλογής παιδιών εκτός ΕΣΠΑ στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ορισμός μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (τροφεία) για τη χρονιά 2024 -2025 – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

14. Περί μερικής τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

15. Εκμίσθωση κυλικείων σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Α. Βαρδάκας.

16. Περί εκδόσεως κανονιστικής πράξης για την παραχώρηση και τη χρήση τμημάτων των κοινόχρηστων χώρων της Δημοτικής Κοινότητας Άργους, για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων – εισηγητής κ. Α. Βαρδάκας.

17. Έγκριση Παραχώρησης τμήματος αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Άργους στην ΕΠΣ Αργολίδας για την διεξαγωγή των Αγωνιστικών Δοκιμασιών Αξιωματούχων Διαιτησίας που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες 18:00-00:00 – εισηγητής ο κ. Σ. Δαμάλας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis