banner home design 800x400

Κοινή Πρωτοβουλία για την Βελτίωση της Οδικής Σύνδεσης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

Οι Περιφερειάρχες, Δημήτρης Πτωχός, και Νεκτάριος Φαρμάκης, συναντήθηκαν για την προώθηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα

Οι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, και Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία για την προώθηση της αναβάθμισης του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα, ένα έργο μεγάλης σημασίας τόσο για την βελτίωση της οδικής ασφαλείας όσο και για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση τους, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, συζητήθηκαν τα βασικά σημεία του έργου, ενώ προγραμματίζεται και συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό για τον καθορισμό των απαραίτητων ενεργειών.

Η σημασία του έργου για την οικονομική, εμπορική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είναι αναμφισβήτητη. Απαραίτητη επίσης είναι η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας σε έναν δρόμο με υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο.

Για αυτούς τους λόγους, οι επαφές θα συνεχιστούν, με σκοπό να διασφαλιστεί ότι θα προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες μελέτες και παρεμβάσεις, ώστε να βελτιωθεί η ασφάλεια και η ταχύτητα των μετακινήσεων στον συγκεκριμένο οδικό άξονα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version