banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αργολίδα: Μεγάλη επιτυχία για το Porto Heli Run Experience 2024

Η αθλητική εκδήλωση «Porto Heli Run Experience 2024» είναι αφιερωμένη  στη Μνήμη του Μίνωα Κυριακού
Πορτοχέλι αγώνας δρόμου 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14η Σεπτεμβρίου 2024 στο Πορτοχέλι και για 6η χρονιά η αθλητική εκδήλωση  «Porto Heli Run Experience 2024», η οποία είναι αφιερωμένη  στη Μνήμη του Μίνωα Κυριακού.

Η Εκδήλωση διοργανώθηκε από τον  Δήμο Ερμιονίδας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και  την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου με το ”Ververoda  Easy Trail Run”, έναν αγώνα 11 km, μια κυκλική διαδρομή με σημείο εκκίνησης την αρχή  του πεζόδρομου  του Πορτοχελίου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκαν ο παιδικός αγώνας των 500 m και στη συνέχεια, το γνωστό και αγαπημένο σε όλους ”Night Run” των 5 Km.

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με πάνω από 250  μικρούς και μεγάλους αθλητές να ανυπομονούν να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν και στις δυο ή και στις τρείς  διαδρομές, κατά τη διάρκεια μιας υπέροχης ημέρας στο πανέμορφο Πορτοχέλι.

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές των αγώνων, καθώς και τη βράβευση των χορηγών με αναμνηστικές πλακέτες για τη συνεχή και απρόσκοπτη προσφορά τους στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.  

Πορτοχέλι αγώνας δρόμου 2024

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα : https://www.myrace.gr/event/5746/results.html

Ακολουθώντας την εξής διαδρομή:

 my race.gr –αποτελέσματα –Porto Heli Night Run & Ververoda Easy Trail Run- αγώνες –VERVERODA EASY TRAIL RUN  ή PORTO HELI NIGHT RUN – κλικ στο όνομα του αθλητή .

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis