banner home design 800x400

Αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα στο Γύθειο

Το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα λόγω ενός λάθους χειρισμού κατά την προσπάθεια εκκίνησης από τη θέση στάθμευσης.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα στο Γύθειο

Ένα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στην παραλία του Γυθείου Λακωνίας, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε κολλημένο στα αβαθή νερά, προκαλώντας την άμεση επέμβαση των Αρχών. Το όχημα εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ακινητοποιημένο με τους τροχούς βυθισμένους στη θάλασσα, κοντά στον δημοτικό χώρο στάθμευσης της πόλης.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο γυναίκες, ηλικίας 68 και 92 ετών, οι οποίες είχαν ήδη βγει με ασφάλεια από το όχημα όταν κατέφθασαν οι Αρχές. Η 68χρονη, που ήταν η οδηγός και ιδιοκτήτρια του οχήματος, ανέφερε ότι το αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα λόγω ενός λάθους χειρισμού κατά την προσπάθεια εκκίνησης από τη θέση στάθμευσης.

Η 92χρονη επιβάτιδα μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου από τους λιμενικούς, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν χρειαζόταν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να απομακρυνθεί με ευθύνη της ιδιοκτήτριας, ενώ σύμφωνα με τις αρχές, δεν προκλήθηκε καμία περιβαλλοντική ζημιά από το περιστατικό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version