banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Μεγάλη επιτυχία για το 3ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών στην Καλαμάτα

Ένα διήμερο γεμάτο παράδοση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2024
3 Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Καλαμάτα

Ένα διήμερο γεμάτο παράδοση πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου 2024, στο φιλόξενο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, στο χώρο του πατινάζ.

Το 3ο Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Καλαμάτας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, με χιλιάδες κόσμου να συρρέουν κατά το διήμερο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων προκειμένου να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς χορούς από περισσότερους από 500 χορευτές πολιτιστικών και χορευτικών συλλόγων απ’ όλη τη Μεσσηνία, οι οποίοι παρουσίασαν χορούς και τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα και από τις χαμένες Πατρίδες.

Βασιλόπουλος Αντάμωμα Παραδοσιακών Χορών

«Η μεγάλη συμμετοχή πολιτιστικών και χορευτικών συλλόγων απ’ όλη την περιοχή, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για την παράδοση και τον χορό όλων των ανθρώπων που με κάθε τρόπο συμμετέχουν σε συλλόγους και φορείς, αποτελεί ένα στοιχείο που συνθέτει την επιτυχία του θεσμού και ταυτόχρονα μας κάνει χαρούμενους γιατί οι νέες γενιές ακολουθούν τα βήματα της παράδοσης του τόπου μας», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος εκφράζοντας ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στην πραγματοποίηση του των εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις του 3ου Ανταμώματος Παραδοσιακών Χορών, εντάσσονται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. «Φάρις».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis