banner home design 800x400

Ναύπλιο: Δημοτική Αστυνομία κατά παρκαρισμένων

Εξαγγελίες Καράπαυλου για την παράνομη στάθμευση

Ελάχιστοι στην πόλη γνωρίζουν ότι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στον Δήμο Ναυπλιέων επανασυστηθηκε η δημοτική αστυνομία. Τουλάχιστον στα χαρτιά ξαναεχουμε δημοτική αστυνομία. Ο επί πολλά χρόνια αγώνας πολλών από εμάς δείχνει να υλοποιείται. Το πρώτο βήμα έγινε και μένει με γοργά βήματα να στελεχώσουμε την δημοτική αστυνομία με προσωπικό και μέσα για την μείωση της λεγόμενης χαμηλής εγκληματικότητας που όμως είναι εξαιρετικά αντικοινωνική

Όλες οι άδειες στάθμευσης σε μη μόνιμους κατοίκους θα ακυρωθούν. Η διαδικασία έχει προχωρήσει. Σε πολύ λίγο χρόνο θα ξέρουμε επακριβώς τον αριθμό των δικαιούχων ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε.

Η δημοτική αρχή Ορφανού με την πίεση της κοινωνίας και την αμέριστη βοήθεια του Ανάπλι εμπρός προχωρά στην σωστή κατεύθυνση σε αρκετούς τομείς.

Η κοινωνία πρέπει να πιέσει για την πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου με παράλληλη οργάνωση του πάρκινγκ του λιμανιού και για έσοδα. (Από όσο γνωρίζω το Λιμενικό Ταμείο και ο Χρήστος Γκούμας κάνουν καλή δουλειά επ αυτού. Και πρέπει να αφεθούν απερίσπαστοι να προχωρήσουν) Την πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου θα υποστηρίξουν κάτοικοι και επιχειρηματίες. Ο κανονισμός λειτουργίας που ορίζει τον τρόπο και τους χρόνους τροφοδοσίας πρέπει να εφαρμοστεί.

Στους πολύ καλούς μου φίλους που διαμαρτύρονται για την παραβατικότητα θα τους πω ότι αυτός είναι ο δρόμος (λειτουργία δημοτικής αστυνομίας, διαφάνεια στις κάρτες στάθμευσης, πεζοδρόμηση ιστορικού κέντρου, εφαρμογή των κανονισμών και των νόμων). Η διαμαρτυρία για την περιπτωσιολογια με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού στην Τροχαία και την Αστυνομία ελάχιστα βοηθά .

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version