banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Δύο Μεσσήνιες διαγωνιζόμενες στο Survivor – Αύριο η πρεμιέρα

Η Γεωργία Γεωργοπούλου και η Βίκυ Πετεινάρη ανάμεσα στους 18 παίχτες του Survivor
Survivor στην Ερμιονίδα

Αυτή τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης, “Survivor“, κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με μια εντυπωσιακή νέα σεζόν. Στην καρδιά της ζούγκλας του Αγίου Δομίνικου, ο Γιώργος Λιανός καλωσορίζει 18 δυναμικούς διαγωνιζόμενους, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες από τη Μεσσηνία.

Πρόκειται για τη Γεωργία Γεωργοπούλου, event planner, με καταγωγή από το Κοπανάκι Μεσσηνίας αλλά ζει στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και έχει κάνει ενόργανη, στίβο και βόλεϊ. O ρόλος της μαμάς είναι ο πιο σπουδαίος της ζωής της, έχει δύο γιους, 21 και 23 ετών. Εργάζεται σε πίστα αναρρίχησης και οργανώνει παιδικά πάρτι. Δεν υπάρχει στόχος που να μην έχει πετύχει μέχρι σήμερα και ο αμέσως επόμενος που έχει θέσει είναι να ταξιδέψει με το βανάκι της – το οποίο έχει φτιάξει μόνη της – στην Ευρώπη.

Στο παιχνίδι επιβίωσης συμμετέχει και η Βίκυ Πετεινάρη, μοντέλο / γυμνάστρια από την Καλαμάτα. Έχει τρεις αδερφές, εκ των οποίων η μια είναι δίδυμή της. Σπούδασε Αισθητική, η μεγάλη της αγάπη όμως είναι ο αθλητισμός. Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις στο στίβο ενώ έχει ασχοληθεί και με το βόλεϊ. Παράλληλα έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις ως μοντέλο.

Οι συμμετοχές φέρνουν τη δράση και την ένταση σε νέο επίπεδο, καθώς οι παίκτες θα κληθούν να επιβιώσουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες, με ελάχιστους πόρους στη διάθεσή τους. Οι διαγωνιζόμενοι θα αντιμετωπίσουν σκληρά αγωνίσματα και προκλήσεις που θα δοκιμάσουν όχι μόνο τις φυσικές τους αντοχές αλλά και την ανθεκτικότητα των χαρακτήρων τους.

Η στρατηγική θα είναι το παν στο “Survivor”, καθώς μόνο ένας μπορεί να αναδειχθεί νικητής σε αυτό το παιχνίδι. Οι εντάσεις, οι συμμαχίες και οι στρατηγικές κινήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία των παικτών προς τη νίκη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis