banner home design 800x400

Η περιοδεία του Χάρη Δούκα στην Αργολίδα

Συνάντηση στο Άργος με την δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών “Πάμε Αλλιώς”, τον Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό στο Ναύπλιο και ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η περιοδεία του Χάρη Δούκα στην Αργολίδα

Ο υποψήφιος προέδρος του ΠΑΣΟΚ και δημάρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας επισκέφθηκε την Αργολίδα.

Συναντήθηκε στην κεντρική πλατεία του Άργους με την δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών “Πάμε Αλλιώς”.

Η συζήτηση περιορίστηκε σε ζητήματα διαχείρισης αυτοδιοικητικών θεμάτων. Έγινε ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας σε πολύ φιλικό κλίμα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη “Πάμε Αλλιώς”:

“Τόσο η δημοτική αρχή του κυρίου Δούκα όσο και η παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, με επικεφαλής τον Πέτρο Θωμόπουλο, είναι εκφραστές του προοδευτικού χώρου στον τόπο τους και λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του συνόλου των δημοτών τους”.

Αργότερα επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Ναυπλίου, τον Δήμαρχο Δημήτρη Ορφανό. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε τα εξής απο την συνάντηση:

“Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή μας στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής”.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 20:00, ο Δούκας πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Η ομιλία αυτή αποτέλεσε ευκαιρία για τους πολίτες της Αργολίδας να ακούσουν από κοντά τις θέσεις και το όραμά του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και της χώρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version