banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ξεκινούν τα Θεατρικά Εργαστήρια του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου

Ένα Ταξίδι Δημιουργικότητας για Παιδιά και Εφήβους
theatriko ergastiri gia efivous 1

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Κίου ανοίγει τις πόρτες του για ακόμη μια χρονιά, προσφέροντας μοναδικά θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους. Με στόχο την καλλιέργεια της φαντασίας, της έκφρασης και της δημιουργικότητας, τα εργαστήρια προσφέρουν μια πολύτιμη ευκαιρία στους νέους να γνωρίσουν τον κόσμο του θεάτρου, να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τις καλλιτεχνικές τους δυνατότητες.

Θεατρικό Εργαστήρι για Εφήβους

Το θεατρικό εργαστήρι για εφήβους ξεκινά την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, από τις 19:00 έως τις 20:30. Υπό την καθοδήγηση της εμψυχώτριας Γιούλης Λεπιντζή, οι έφηβοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με τεχνικές όπως το θεατρικό παιχνίδι, το αυτοσχεδιαστικό θέατρο, την κινησιολογία, τη μουσικοκινητική αγωγή και την ορθοφωνία. Μέσα από το θεατρικό εργαστήρι, οι νέοι θα μάθουν επίσης τεχνικές αφήγησης και σωματικού θεάτρου, ανακαλύπτοντας τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα.

Η Γιούλη Λεπιντζή είναι εκπαιδευτικός ενώ παράλληλα ασχολείται με την εμψύχωση θεατρικών ομάδων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της ασχολήθηκε με το θεατρικό παιχνίδι και τη συγγραφή θεατρικών κειμένων για παιδιά και νέους.

Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικά στο 6946753811.

theatriko ergastiri gia efivous

Θεατρικό Παιχνίδι για Παιδιά

Παράλληλα, τα θεατρικά εργαστήρια για τα μικρότερα παιδιά ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου και προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

  • “Εγώ κι Εσύ ΜΑΖΙ” για παιδιά 2,5 έως 3,5 ετών συνοδεία γονέα, κάθε Δευτέρα από τις 18:00 έως τις 19:00. Πρόκειται για μια τρυφερή και δημιουργική ώρα παιχνιδιού που ενισχύει τη σχέση μεταξύ γονέα και παιδιού.
  • Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4 έως 7 ετών, κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 20:00, όπου τα παιδιά μπορούν να πειραματιστούν με το θέατρο, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από το παιχνίδι.

Με τη θεατροπαιδαγωγό Δήμητρα Ζησιμάτου, τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε κόσμους γεμάτους φαντασία και έκφραση, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι και το θέατρο.

Οι εγγραφές γίνονται στο 6999371690.

theatriko paixnidi

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis