banner home design 800x400

Ναύπλιο: Ένταση στη ΔΕΥΑΝ. Λιποθύμησε υπάλληλος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στάση εργασίας των εργαζομένων – Πολιτικές διαστάσεις δίνει η αντιπολίτευση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου που λιποθύμησε μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στο χώρο εργασίας.

Ο υπάλληλος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του. Να σημειωθεί ότι παρά την σοβαρότητα του θέματος δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια σχετική ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, ενώ αντιθέτως σηκώνει ψηλά το θέμα η αντιπολίτευση του δήμου Ναυπλιέων.

Εντωμεταξύ, οι υπάλληλοι προχώρησαν σε στάση εργασίας διαμαρτυρόμενοι για όσα συνέβησαν και σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΝ αναφέρεται ότι θα επαναληφθεί η στάση διαμαρτυρίας και αύριο: «Ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 και από 7:30π.μ. έως 11:30π.μ. η Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλιέων θα παραμείνει κλειστή λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων κατόπιν Απόφασης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης .

Ζοφερή εικόνα για τις υπηρεσίες του Δήμου

Όλα αυτά παίρνουν και πολιτικές διαστάσεις με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ναυπλία Ενωμένη» Δημήτρη Παπαδημόπουλο, να μιλά περί ζοφερής εικόνας για τις υπηρεσίες του Δήμου:

«Γινόμαστε αποδέκτες πληροφοριών τραγικών γεγονότων τα οποία συνέβησαν στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ. Τα νέα διαχέονται στην πόλη και δημιουργούν μια ζοφερή εικόνα για τις υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων και την πλειοψηφούσα στο Δήμο παράταξη.

Την παράταξή μας «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και εμένα προσωπικά μας ενδιαφέρει η εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών Υπηρεσιών και ο σεβασμός στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Καλώ τον κ. Δήμαρχο να ενημερώσει το Ναυπλιακό λαό, τί συνέβη στην πραγματικότητα και να λάβει μέτρα ώστε οι υπηρεσίες να συνεχίσουν να λειτουργούν. Η συνεχιζόμενη σιωπή και η ολιγωρία οξύνουν και δεν λύνουν τα προβλήματα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version