banner home design 800x400

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Αποκαταστάθηκε το χρόνιο υδρευτικό πρόβλημα στην Μπόρσα

Το πρόβλημα της ύδρευσης, που ταλαιπωρούσε την κοινότητα για περισσότερο από μία δεκαετία

Μετά από πολλά χρόνια δυσκολιών, οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Μπόρσα του Δήμου Άργους – Μυκηνών μπορούν επιτέλους να απολαμβάνουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε νερό. Το πρόβλημα της ύδρευσης, που ταλαιπωρούσε την κοινότητα για περισσότερο από μία δεκαετία, λύθηκε με την αποκατάσταση και εκβάθυνση της γεώτρησης, παρέχοντας πλέον σταθερή υδροδότηση στους 150 μόνιμους κατοίκους, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μπόρσα, Γκουτζιούλης Νικόλαος.

Ο Πρόεδρος, εξέφρασε δημόσια την ευγνωμοσύνη του προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών και τη δημοτική αρχή για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους. «Για πρώτη φορά οι κάτοικοι του χωριού μας αισθάνονται ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα μας ουσιαστικά», τόνισε ο κ. Γκουτζιούλης, επισημαίνοντας ότι για χρόνια οι κάτοικοι αναγκάζονταν να ζουν χωρίς πρόσβαση σε νερό για 18 ώρες την ημέρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η λύση στο υδρευτικό πρόβλημα αποτελεί μια καθοριστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ ο Πρόεδρος της Κοινότητας υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

ΦΩΤΟ: Δήμος Άργους – Μυκηνών

Αναλυτικά, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μπόρσα, Γκουτζιούλης Νικόλαος αναφέρει τα εξής:

Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μπόρσα και εκπροσωπώντας το σύνολο των κατοίκων νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζο για την αποκατάσταση του υδρευτικού προβλήματος που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους της κοινότητας μας.

Η παρέμβαση του Δημάρχου από την ανάληψη των καθηκόντων μου, ήταν άμεση από πλευράς δημοτικής αρχής καθώς λύθηκε ουσιαστικά ένα πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Για πρώτη φορά οι κάτοικοι χωριού μας, αισθάνονται ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται δίπλα μας ουσιαστικά.

Να σημειωθεί ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η κοινότητα μας για δεκαοκτώ ώρες το εικοσιτετράωρο δεν είχε πρόσβαση σε νερό, κάτι που με την αποκατάσταση και την εκβάθυνση της γεώτρησης λύνεται οριστικά!

Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο των 150 μόνιμων κατοίκων του χωριού μας“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version