banner home design 800x400

Ανακύκλωση για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου

Η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας και ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου μέσα σε τρείς ώρες ανακύκλωσαν 12.703 μπουκάλια και μαζεύτηκε το πόσο σε κουπόνια 377,25 € που θα δοθεί στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας και ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου έδωσαν ραντεβού την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 17:30 σε μία κοινή δράση για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου. 

Η δράση ήταν ανοιχτή για όλες και όλους που θα ήθελαν να ανακυκλώσουν στο σπιτάκι Ανακύκλωσης στο λιμάνι του Ναυπλίου για αυτόν τον σκοπό.

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν μεγάλη. Μέσα σε τρείς ώρες ανακυκλωθήκαν 12.703 μπουκάλια και μαζεύτηκε το πόσο σε κουπόνια 377,25 € που θα δοθεί στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Στο κάλεσμα για την ανακύκλωση συνεργάστηκαν άριστα η Ομάδα Ανακύκλωσης Αργολίδας και ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με την υπόσχεση να το επαναλάβουν σύντομα.

Η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει το δρόμο ότι μπορεί μέσα από την ανταποδοτική ανακύκλωση να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός ενίσχυσης του γηροκομείου Ναυπλίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version