banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Το ΚΑΠΗ Σπάρτης στο Φεστιβάλ Αλτσχάϊμερ

Στο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν πλήθος δραστηριοτήτων, ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, καθώς και πολλές εκδηλώσεις, σχεδιασμένες για ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία στο κοινό

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το ΚΑΠΗ Σπάρτης στο Φεστιβάλ Αλτσχάϊμερ
festival alzheimer

Το ΚΑΠΗ Σπάρτης συμμετέχει στις ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Αλτσχάϊμερ, που διοργανώνει η «Εταιρία Alzheimer Αθηνών» σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη νόσο Αλτσχάϊμερ, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Αλτσχάϊμερ 2024, το οποίο διεξάγεται το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 10.00 το βράδυ, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την άνοια, να παρέχει ενημέρωση για τις υπάρχουσες δομές και τις διαθέσιμες υπηρεσίες για άτομα με άνοια και τους φροντιστές τους και να προτείνει τρόπους να ζουν καλύτερα οι ασθενείς και οι οικογένειές τους. Οι δύο ημέρες του φεστιβάλ περιλαμβάνουν πλήθος δραστηριοτήτων, ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων, καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις, σχεδιασμένες για να προσφέρουν ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία στο κοινό.

  • Οι αιτήσεις για συμμετοχή μελών του ΚΑΠΗ Σπάρτης στο Φεστιβάλ Αλτσχάϊμερ θα γίνονται δεκτές στα γραφεία του ΚΑΠΗ μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας έως τη συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis