banner home design 800x400

Σχέδια για ανάπτυξη και αναβάθμιση της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης

Συνάντηση Πτωχού με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Τρίπολης

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, υποδέχθηκε στην έδρα της Περιφέρειας αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης. Η συνάντηση είχε τόσο εθιμοτυπικό όσο και ουσιαστικό χαρακτήρα, με τα μέλη της αντιπροσωπείας να εκθέτουν ζητήματα που αφορούν τις προκλήσεις και τις προοπτικές της Βιομηχανικής Περιοχής.

Συγκεκριμένα, έγινε συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με την αναβάθμιση των υποδομών, τη βελτίωση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εγκατεστημένων επιχειρήσεων.

Κατά τη συνάντηση, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη δέσμευση της Περιφέρειας να στηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξη της Βιομηχανικής Περιοχής, μέσα από συνεργασίες με στόχο την αξιοποίηση των διαθέσιμων εργαλείων και την επίλυση των όποιων προβλημάτων. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Νίκος Τότσης, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας – ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Πετρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Χριστίνα Σύριου, το μέλος Γιώργος Δημητρόπουλος και ο Εκπρόσωπος Τύπου Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος – ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνάντηση και την πρόθεση για στενή συνεργασία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version