banner home design 800x400

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπαίνει δυναμικά στα social media

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία, ανακοινώνοντας την έναρξη των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία, ανακοινώνοντας την έναρξη των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο την άμεση επικοινωνία και ενημέρωση των πολιτών. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τον κόμβο ενημέρωσης που προσφέρει ήδη η επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας, ppel.gov.gr.

Μέσα από τις νέες αυτές πλατφόρμες, η Περιφέρεια θα μοιράζεται τακτικά ενημερώσεις για τις δράσεις της Περιφερειακής Αρχής, τις τρέχουσες εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να μαθαίνουν άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Περιφέρεια, από έργα υποδομής μέχρι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι, ενώ οι λογαριασμοί αυτοί παρέχουν συνεχή ενημέρωση, δεν προορίζονται για την επίσημη επικοινωνία των πολιτών με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Για τη διεκπεραίωση αιτημάτων ή την ενημέρωση σχετικά με έκτακτες ανάγκες, οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθούν τις κανονικές διαδικασίες μέσω των επίσημων καναλιών της Περιφέρειας.

ΦΩΤΟ: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα νέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου μπορούν να την ακολουθήσουν στους εξής επίσημους λογαριασμούς:

  • Facebook: Περιφέρεια Πελοποννήσου – Region of Peloponnese
  • LinkedIn: Region of Peloponnese.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version