banner home design 800x400

Άργος: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας: «Γιορτή Λήξης»

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, στο πάρκο Μπόνη

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024, στην οποία συμμετέχουν οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών και διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος έφτασε στο τέλος της για φέτος. Αυτό το καλοκαίρι η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, πήρε μέρος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία και υποδέχτηκε τους μικρούς φίλους, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από τη Γη ως τον ουρανό!

“Φέτος, στην Καλοκαιρινή μας Εκστρατεία, μάθαμε, σκεφτήκαμε, ζήσαμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετρήσαμε τα αμέτρητα, εξηγήσαμε τα ανεξήγητα και αναζητήσαμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας, αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε”, αναφέρει ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Ιωάννης Δ. Μαλτέζος.

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους Μυκηνών, στο πάρκο Μπόνη, θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Λήξης των εργαστηρίων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2024, στην οποία όλοι οι φίλοι της βιβλιοθήκης, μικροί και μεγάλοι, θα γιορτάσουν το τέλος της Καλοκαιρινής Εκστρατείας μέσα από τις δημιουργίες των παιδιών και θα αποχαιρετήσουν το καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της βιβλιοθήκης 2751069484 (υπεύθυνη επικοινωνίας: Κοτσοβού Αγγελική, Βιβλιοθηκονόμος).

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version