banner home design 800x400

Το ανκόρ α καπέλα που ήχησε σε όλη την Ακροναυπλία

H Μαρία Παπαγεωργίου και o Δημήτρης Μπάκουλης καθήλωσαν το κοινό στο Ναύπλιο

Το ανκόρ α καπέλα της Μαρίας Παπαγεωργίου το βράδυ της Παρασκευής ήταν η στιγμή που καθήλωσε το κοινό στην Ακροναυπλία. Στη συναυλία με φόντο το φωτισμένο Παλαμήδι, η ερμηνεύτρια χάρισε μια ακαταμάχητη στιγμή, κλείνοντας τη βραδιά με απόλυτη συναισθηματική ένταση. Η φωνή της, αβίαστη και γεμάτη συναίσθημα, γέμισε τον αρχαιολογικό χώρο, αφήνοντας το κοινό ενθουσιασμένο και συγκινημένο.

Η συναυλία της Μαρίας Παπαγεωργίου στην Ακροναυπλία, που έκλεισε το ομώνυμο φεστιβάλ ήταν από μόνη της μια μαγευτική μουσική εμπειρία. Μαζί με την ορχήστρα της και τον Δημήτρη Μπάκουλη, η καλλιτέχνιδα παρουσίασε το μουσικό project “3 in Loop”, στο Ναύπλιο, που συνδύαζε σύγχρονες και παραδοσιακές μουσικές φόρμες. Ωστόσο, ήταν το ανκόρ α καπέλα που αποτέλεσε την κορύφωση της βραδιάς, με το κοινό να παραμένει καθηλωμένο και να την αποθεώνει με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο Δημήτρης Μπάκουλης, ο οποίος ανέβηκε νωρίτερα στη σκηνή, ζέστανε το κοινό με την αισθαντική του φωνή, προετοιμάζοντας την ατμόσφαιρα για την εμφάνιση της Μαρίας Παπαγεωργίου. Όταν εκείνη ανέλαβε τα ηνία της συναυλίας, κάθε νότα και κάθε ερμηνεία της δημιούργησαν μια άμεση σύνδεση με τους παρευρισκόμενους. Η μελωδία και το συναίσθημα ήταν διάχυτα σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Η Ακροναυπλία, με την αρχιτεκτονική της και την ιστορικότητα του χώρου, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χαρίζοντας στους θεατές στιγμές μουσικής μαγείας, με το ανκόρ της Μαρίας Παπαγεωργίου να αποτελεί το αλησμόνητο φινάλε της βραδιάς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version