banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Σύλληψη 16χρονων διαρρηκτών στην Καλαμάτα – Στόχευαν καταστήματα μέσα στη νύχτα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
astynomia

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τα ξημερώματα της Παρασκευής, δύο 16χρονοι στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από κλοπή που πραγματοποίησαν σε κατάστημα λευκών ειδών. Συγκεκριμένα, οι δύο ανήλικοι διέρρηξαν γυάλινη πόρτα και αφαίρεσαν 25 ευρώ από το ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, η αστυνομία, κατά την προανάκριση και με τη βοήθεια βιντεοληπτικού υλικού, διαπίστωσε ότι οι δύο νεαροί είχαν εμπλακεί σε δύο ακόμη κλοπές και δύο απόπειρες διάρρηξης. Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Τετάρτης προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα ειδών γάμου και βάπτισης χωρίς να κλέψουν τίποτα, ενώ νωρίτερα, στις 2 Σεπτεμβρίου, επιχείρησαν να διαρρήξουν κατάστημα υποδημάτων, αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη.

Επιπλέον, την 1η Σεπτεμβρίου, οι δύο ανήλικοι έκλεψαν ένα τσαντάκι από ψησταριά στην Καλαμάτα, το οποίο περιείχε 100 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και κλειδιά. Το τσαντάκι ανήκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος το είχε αφήσει σε τραπέζι.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ οι γονείς των ανηλίκων κατηγορούνται επίσης για παραμέληση εποπτείας των παιδιών τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis