banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Εντοπίστηκε αφθονο νερό στο Χώνικα – Έρχονται νέα κονδύλια για υδροδότηση

Γιάννης Μαλτέζος: “Σταδιακά θα φροντίσουμε το νερό σε όλα τα χωριά”
Πόσιμο νερό Ναύπλιο ακατάλληλο

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, επανέλαβε την αφοσίωσή του στη βελτίωση της υδροδότησης των περιοχών του δήμου, τονίζοντας πως το νερό – είτε ύδρευσης είτε άρδευσης – αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Σε μια δήλωση που αναδεικνύει τα συνεχιζόμενα έργα, ο Δήμαρχος έκανε αναφορές σε σημαντικές προόδους, όπως η εξεύρεση νερού στην εκβάθυνση της γεώτρησης στο Χώνικα.

Ο Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε ότι το νερό που βρέθηκε στο Χώνικα είναι άφθονο και καλής ποιότητας, γεγονός που αποτελεί σημαντική ανάσα για την περιοχή. Επιπλέον, σημείωσε ότι προχωρούν με τα έργα στο Μπόρσα, ενώ η κατάσταση στα Φίχτια, όπου υπήρχαν προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς αποτελέσματα, έχει πλέον βελτιωθεί σημαντικά.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον, αναφέροντας πως σύντομα θα εξασφαλιστούν επιπλέον κονδύλια για νέες γεωτρήσεις και για τη βελτίωση των τοπικών δικτύων υδροδότησης. “Σταδιακά θα φροντίσουμε το νερό σε όλα τα χωριά“, υπογράμμισε, διαβεβαιώνοντας τους κατοίκους πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης σε όλο το δήμο.

Αναλυτικά, ο κ. Μαλτέζος σημείωσε τα εξής:

Θυμάστε που έλεγα προεκλογικά ότι το νερό είτε ύδρευσης είτε άρδευσης θα είναι το πρώτο μας μέλημα ως Δημοτική Αρχή; Ειδικά τώρα που το πρόβλημα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Μετά το Μπόρσα που προχωρούν τα έργα,

Μετά τα Φίχτια, που τους έταζαν γεώτρηση προεκλογικά αλλά νερό δεν είδαν, ενώ τώρα πάμε πολύ καλά.

Σήμερα βρέθηκε νερό στην εκβάθυνση της γεώτρησης στο Χώνικα καλής ποιότητας και άφθονο.

Ενημερώθηκα ότι σύντομα θα βγουν και άλλα κονδύλια για γεωτρήσεις και τοπικά δίκτυα. Σταδιακά θα φροντίσουμε το νερό σε όλα τα χωριά“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis