banner home design 800x400

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Αυτοί που αποφάσισαν να «χαλάσουν» τη “Λευκή Νύχτα” δεν τα κατάφεραν

Η “Λευκή Νύχτα” παραμένει επιτυχημένος θεσμός στο Άργος

Η «Λευκή Νύχτα» έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της εμπορικής αγοράς στο Άργος, προσελκύοντας πλήθος καταναλωτών και επισκεπτών που στηρίζουν με τις αγορές τους τα τοπικά καταστήματα. Η επιτυχία της φετινής διοργάνωσης ήταν αποτέλεσμα της σημαντικής στήριξης από συνεργάτες, επιχειρηματίες και το κοινό, που για ακόμη μία χρονιά έδειξαν την αγάπη τους για την εκδήλωση, δήλωσε ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους.

Αυτοί που αποφάσισαν να «χαλάσουν» τη “Λευκή Νύχτα” δεν τα κατάφεραν“, τονίζει ο Σύλλογος αναφερόμενος στο ατυχές περιστατικό που επισκίασε εν μέρει την επιτυχία της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, ο dj Δημήτρης Γουρδομιχάλης και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρά το γεγονός ότι το συνεργείο του ήχου είχε ήδη αρχίσει να μαζεύει τα περιφερειακά ηχεία. Ο Εμπορικός Σύλλογος εξέφρασε την απογοήτευσή του για το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία υπερβολή στην εκδήλωση και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζο, για την άμεση στήριξή του στο Α.Τ. Άργους.

Ο Σύλλογος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση, ενω σημείωσε πως παρά το περιστατικό, η εκδήλωση παρέμεινε επιτυχημένη και ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους δήλωσε ότι θα συνεχίσει να διοργανώνει δράσεις που θα προάγουν την εμπορικότητα και θα καταστήσουν το Άργος σημείο αναφοράς για τοπικές και δημοφιλείς εκδηλώσεις.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση των λαχνών που διανεμήθηκαν στους καταναλωτές θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, με τα αποτελέσματα να δημοσιεύονται στην επίσημη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Άργους.

Αναλυτικά, ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους ανέφερε τα εξής:

Η «Λευκή Νύχτα» έχει αποδειχθεί ως ο πιο δημοφιλής θεσμός της εμπορικής αγοράς. Η επιτυχία της οφείλεται πρωτίστως σε όσους, κάθε χρόνο, είναι συμπαραστάτες και υποστηρικτές της, αλλά και στους φίλους καταναλωτές και επισκέπτες της πόλης, που την έχουν αγκαλιάσει, στηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα.

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους εκφράζει, με ιδιαίτερη χαρά, τις βαθύτερες ευχαριστίες του στο Επιμελητήριο Αργολίδος που ήταν συνδιοργανωτής της βραδιάς, στον Σύλλογο Εστίασης Άργους για την προσφορά του στην προβολή και την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης, καθώς και στον Δήμο Άργους Μυκηνών που στάθηκε υποστηρικτής αυτής της βραδιάς σε ότι του ζητήθηκε. 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης, την εταιρεία Κούρτης Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων  και το ΙKTEO Ταραντίλης.

Τους δωροθέτες μας Unique Travel, Sellis bike, Αργυρόπουλος και Babino.

Ευχαριστούμε θερμά όσους επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν τη «Λευκή Νύχτα» και τους εργαζόμενους, που με χαμόγελο εξυπηρέτησαν το καταναλωτικό κοινό και τους φίλους επισκέπτες που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και συνεισέφεραν με τις αγορές τους στις τοπικές επιχειρήσεις.

Η βραδιά αμαυρώθηκε από ένα ατυχές  γεγονός, την σύλληψη του dj  Δημήτρη Γουρδομιχάλη και της προέδρου  Εμπορικού Συλλόγου σε μια εκδήλωση που δεν είχε καμία υπερβολή, και ενώ το συνεργείο του ήχου είχε ήδη αρχίσει να μαζεύει τα περιφερειακά ηχεία προχωρώντας προς το κέντρο της πόλης.

Αυτοί που αποφάσισαν να «χαλάσουν» την ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ δεν τα κατάφεραν και εδώ νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό μας στο Α. Τ. Άργους.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Άργους, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει η πόλη μας σημείο αναφοράς της εμπορικότητας και δημοφιλών καθώς και χρήσιμων εκδηλώσεων.

Να ενημερώσουμε το κοινό που προμηθεύτηκε λαχνούς με τις αγορές του  ότι η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου και θα ανακοινωθεί στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version