banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Αυλαία για την Ναυτική Εβδομάδα Καλαμάτας

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το Σαββατοκύριακο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Αυλαία για την Ναυτική Εβδομάδα Καλαμάτας
naftiki weak kalamata

Αυλαία αύριο Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για τη Ναυτική Εβδομάδα Καλαμάτας, έχοντας παρουσιάσει από την περασμένη Τετάρτη μία σειρά εκδηλώσεων και παράλληλων δράσεων στην παραλιακή ζώνη οι οποίες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Κ.Ε. Φάρις και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων αεροπορική επίδειξη μεμονωμένου αεροσκάφους Τ-6Α «Δαίδαλος» από την Πολεμική Αεροπορία, επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε θαλάσσιο περιβάλλον, συναυλίες, ομιλίες, γαστρονομκά event κ.α.

Η αναβίωση της Ναυτικής Εβδομάδας είχε γίνει τελευταία φορά στην Καλαμάτα το 2015 και νωρίτερα το 2008, μένοντας να φανεί αν πλέον θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 : 8.30 μ.μ. Υποδοχή πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού. 9 μ.μ.
  • Παραδοσιακοί χοροί από τους συλλόγους: Αναγέννηση Αρφαρών, Σύλλογος Κορύβαντες, σύλλογος απανταχού Λαδαίων, χορευτικός όμιλος Μάνης «Λεύκιππος», Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας, Μορφωτικός σύλλογος Μεσσηνίας, Σύλλογος Χορού Ξενία, Παράδεισος Καλαμάτας, Πρωτοπορία Λεΐκων, Οι φίλοι της Παράδοσης, Σύλλογος Κρητών Μεσσηνίας ο «Ψηλορείτης», και συμμετοχή των θεατών. 10 μ.μ.-1 π.μ.
  • Παρατήρηση των ουράνιων σωμάτων με την καθοδήγηση του Άρη Μυλωνά από τον «Αστρονομικό Όμιλο Καλαμάτας» (Παράλληλη δράση).
  • Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024: 6.30 μ.μ. Λεμβοδρομίες για ηλικίες 12-20 ετών, στην ακτή Ν.Ο.Κ. με την καθοδήγηση του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτας «ο Αίολος». 9 μ.μ. Τελετή Λήξης.
  • Βαρκαρόλα με την συμμετοχή των συλλόγων ερασιτεχνών αλιέων «ΑΡΙΩΝ», των επαγγελματιών αλιέων Καλαμάτας και των ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών.
  • Closing party γεμάτο κέφι, χορό και μουσική από DJ. 8 μ.μ.-12 π.μ.
  • παρατήρηση των ουράνιων σωμάτων με την καθοδήγηση του Άρη Μυλωνά από τον «Αστρονομικό Όμιλο Καλαμάτας».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis